Placeholder image
Placeholder image
Placeholder image

Pagina 3

 DAMES NIEUWS

Snel naar

Placeholder image
Bericht 30

Maandag 20 Mei 2019

Artikel in het Belang van Limburg

Placeholder image
Placeholder image
Bericht 29

Zaterdag 18 Mei 2019

Dames pakken de Beker van LimburgPlaceholder image


FS LL SI HZ - FS GELKO HASSELT B  5 - 2

Gisteren was het dan zo ver. De wedstrijden voor de Beker van Limburg werden gespeeld in de Sporthal DOME EBURONS in Tongeren. Na de jeugdploegen was het om 19:00 de beurt aan de Provinciale Dames.

Hier is het wedstrijdverzicht met foto's gemaakt door Kevin Vanwijk, waarvoor dank.

5 de minuut kwam Hasselt al voor te staan 0 - 1
Hasselt met een laag geplaatst afstandschot
9 de minuut 1 - 1 Kaatje op assist van Alessia
11 de minuut 2 - 1 Kaatje op assist van Sofie
12 de minuut 3 - 1 Eline op assist van Kaatje 3 - 1 bij de rust

32 ste minuut 4 - 1 Eline op assist van Alessia
38 ste minuut 5 - 1 Kaatje op assist van Sofie
44ste minuut 5 - 2 afstandsschot gelost door de Heusdense goalie & de Hasseltse spits tikte in het lege doel simpel binnen 5 - 2 eindstand.

Heusden won verdiend de Beker van Limburg.

Placeholder image
Placeholder image
Placeholder image
Placeholder image
Placeholder image
Placeholder image
De selectie:
Chaimaa El Boubsi, Imene Aouami, Sofie Roef, Silke Sneyers, Alessia Cutillas-Carpe, Kaatje Vanderheiden, Else Lise Verecken, Stefanie Manganiello

Placeholder image
Bericht 28

Zondag 5 Mei 2019

Dames verdienden meer


REAL NOORDERWIJK B - FS LL SI HZ  7 - 5


Gisterenmoest de laatste wedstrijd van de competitie afgewerkt worden tegen Noorderwijk B (2de in de stand).

De wedstrijd begon in het voordeel van de thuisploeg, al vlug stond het 1-0 na een tegenaanval. maar onze dames bleven ervoor gaan en al vlug stond het 1-1. De wedstrijd werd door onze ploeg in handen genomen maar we kregen telkens van die ongelukkige doelpunten binnen. Zo werd het 2-1, 2-2, 3-2, 3-3, en enkele minuten voor rust kwamen we dan eindelijk op een verdiende voorsprong 3-4. Maar niet voor lang want net voor fluitsignaal kregen we weer een doelpunt tegen 4-4 ruststand.

Na de rust volgde hetzelfde spel 5-4, 5-5 en na de 6-5 was de moed een beetje aan het zakken en zo werd het uiteindelijk 7-5.

Na toch een verdienstelijk seizoen eindigen we toch op een verdiende derde plaats en wacht er ons nog de finale in Tongeren op 18 mei.

De selectie:
Chaimaa El Boubsi, Imene Aouami, Sofie Roef, Silke Sneyers, Alessia Cutillas-Carpe, Kaatje Vanderheiden, Catharina Lucas

De andere uitslagen:
ZVK Celtic Houthalen - ZVC United Wellen  0 - 4

Placeholder image
Bericht 27

Zondag 28 april 2019

Dames winnen laatste thuismatch


FS LL SI HZ - Boca's Veldwezelt  7 - 1


Placeholder image
Gisteren speelde de dames hun laatste thuiswedstrijd tegen hekkensluiter Boca'sVeldwezelt. Een wedstrijd die normaal gezien gemakkelijk moest worden.

De eerste helft begon zeer goed, binnen de minuut stond het 1-0, kort daarop werd het 2-0 maar dan speelden onze dames tegen een blauw muur waar moeilijk door te komen was. Voor het fluitsignaal van de rust werd het zelfs 2-1.

Er wel bij te vertellen dat Chaimaa niet in het doel stond (gekwetst) en vervangen werd door Kath die het uitstekend gedaan heeft. De 2de helft begon ook moeizaam maar uiteindelijk vonden onze dames de weg naar het doel met een paar schitterende combinaties. Veldwezelt kwam er niet meer uit en wij wonnen onze wedstrijd met 7-1.
De selectie:
Catharina Lucas, Imene Aouami, Eleen Kimps, Sofie Roef, Silke Sneyers, Alessia Cutillas-Carpe, Kaatje Vanderheiden, Stefanie Manganiello, Else-Lise Verecken, Amber Aerts

De andere uitslagen:
Real Noorderwijk B - ZVC United Wellen 3 - 4
FS Gelko Eisden- Dorp A - ZVK Celtic Houthalen 94  2 - 4

Placeholder image
Bericht 26

Zondag 14 april 2019

Dames halen zwaar uit


FS LL SI HZ - ZVK Celtic Houthalen 94  15 - 1


Gisteren moesten onze dames het opnemen tegen Celtic Houthalen.

De wedstrijd kwam moeilijk op gang omdat Celtic zeer verdedigend begon te spelen, maar na 5 minuten zoeken hadden we de goal gevonden en werd het 1-0. Vanaf toen volgden de kansen elkaar op en werd het al vlug 6-0 ondanks enkele schitterende tussenkomsten van de doelwachter van Houthalen. Toch was er even voor de rust even concentratieverlies waardoor we nog een tegendoelpunt moesten slikken. Ruststand 6-1.

Na het fluitsignaal van de 2de helft werd het binnen de minuut 7-1. Zo kreeg iedere speelster voldoende speelminuten en kon de wedstrijd rustig uitgespeeld worden. Alhoewel , onze dames hielden het tempo er wel in. Zo kon bijna iedereen zijn goaltje meepikken en was het een jammerlijke nederlaag voor Houthalen want de eindstand werd 15-1.

De selectie:
Chaimaa El Boubsi, Imene Aouami, Eleen Kimps, Sofie Roef, Silke Sneyers, Alessia Cutillas-Carpe, Kaatje Vanderheiden, Stefanie Manganiello, Catharina Lucas, Else-Lise Verecken, Amber Aerts

De andere uitslagen:
ZVC United Wellen - ZVK Alken  6 - 5
Boca's Veldwezelt - Real Noorderwijk B  1 - 17
FS Gelko Hasselt A - Gelko Hasselt B  10 - 1
FS Gelko Eisden- Dorp A - FC Statie Lommel  1 - 2

Placeholder image
Bericht 25

Zondag 7 april 2019

Dames pakken de 3e plaats terug


FS GELKO HASSELT B - FS LL SI HZ 3 - 5


Gisteren moesten onze dames het opnemen tegen Gelko Hasselt B, derde in de stand en onze tegenstander in de finale van de beker van Limburg.

We begonnen de wedstrijd erg goed en creëerden bij het begin al dadelijk 3 mooie kansen, maar de bal wilde er niet in. Gelko loerde op de counter en dat loonde; zo werd het 1-0. Al vlug stonden de bordjes gelijk 1-1. Onze dames bleven hun spel goed spelen maar toch werd het 2-1 voor Hasselt. Door de moed niet te verliezen en door te gaan op hun elan werd het vlug daarna 2-2. Maar vlak voor rust kon Gelko toch nog scoren op een tegenaanval en zo gingen we de rust in met een 3-2.

Na de rust kregen we de match vlug in handen en werd het 3-3, 3-4 en 10 minuten voor tijd was er een vrijschop die Eleen heerlijk over iedereen heen lobde en de 3-5 eindstand stond vast. De wedstrijd kon rustig uitgespeeld worden zonder nog een dreiging van de tegenpartij.
Zo staan we terug op de derde plaats.

Volgende week zondag 14/04 is het thuis tegen Celtic Houthalen om 19.00.

De selectie:
Chaimaa El Boubsi, Imene Aouami, Eleen Kimps, Sofie Roef, Silke Sneyers, Alessia Cutillas-Carpe, Kaatje Vanderheiden, Stefanie Manganiello

De andere uitslagen:
ZVK Alken - Boca's Veldwezelt  13 - 0
Real Noorderwijk B - ZVC De Waerd Bokrijk  5 - 2

Placeholder image
Bericht 24

Maandag 1 april 2019

Dames naar FINALE BEKER VAN LIMBURG


FS LL SI HZ -ZVC UNITED WELLEN 6 - 3


Onze dames moesten het gisteren opnemen in de halve finale voor de beker tegen Wellen, waar we in de competitie al 2x tegen verloren hadden.

De wedstrijd kon niet beter beginnen al na 1 minuut stond het 1-0. Onze dames bleven gaan en na 5 min. stond de 2-0 al op het bord. Dan probeerde Wellen de wedstrijd in handen te nemen maar onze ploeg verzette zich stevig en er kwamen kansen aan beide kanten. Wellen kwam terug tot 2-1 en toen werd het even heel spannend. Maar rond de 20ste minuut lieten onze dames nog 2 keer de netten trillen op 3 minuten tijd (4-1). Wellen kwam echter vlak voor rust nog op 4-2.

De tweede helft begon zoals de eerste, na 1 minuut spelen werd er weer gescoord en werd het 5-2. Zo kon de wedstrijd door onze dames rustig worden uitgespeeld al waren er enkele bitsige fases op het veld maar ook ernaast. Slechts één supporter van Wellen vond het nodig om op de vele correcte beslissingen van de scheidsrechter in te gaan, wat voor de nodige animo zorgde naast de plein maar ook op het veld. Wellen kwam met een foutenlast van 5 en toen moesten ze een beetje gas terug nemen; Het werd dan nog 6-2 en wellen kon net voor het einde nog een keer tegenscoren. Eindstand 6-3, wat betekent dat we de finale spelen en dit tegen Gelco Hasselt B, onze volgende tegenstander in de competitie.

Kortom weer een fijne voetbalavond, zelfs complimentjes van de scheidsrechter gekregen die zelden zulk een goede wedstrijd voor dames had gefloten, beweerde hij achteraf.

De volgende wedstrijd is de kompetitiewedstrijd tegen FS Gelko Hasselt B, Later onze tegenstander in de finale van de Beker van Limburg. De wedstrijd srart om 19u30 in Sporthal Alverberg, Herckenrodesingel 33 - 3500 Hasselt. Supporters op post!

De selectie:
Chaimaa El Boubsi, Eleen Kimps, Sofie Roef, Silke Sneyers, Alessia Cutillas-Carpe, Kaatje Vanderheiden, Stefanie Manganiello

Placeholder image
Bericht 23

Maandag 25 maart 2019

Dames slikken zware nederlaag


ZVK ALKEN- FS LL SI HZ  13 - 1


Verslag volgt

De selectie:
Chaimaa El Boubsi, Imene Aouami, Eleen Kimps, Sofie Roef, Silke Sneyers, Alessia Cutillas-Carpe, Kaatje Vanderheiden, Catharina Lucas, Amber Aerts, Else-Lise verecken, Stefanie Manganiello

De andere uitslagen:
ZVK Celtic Houthalen - ZVC De Waerd  4 - 3
FS Gelko Hasselt B - ZVK Gelko Eisden Dorp A  10 - 3
Real Noorderwijk A - Real Noorderwijk B 1 - 9
Boca's Veldwezelt - ZVC United Wellen 0 - 21
ZVK Celtic Houthalen - FS Gelko Hasselt A 2 - 6

Placeholder image
Bericht 22

Zaterdag 9 maart 2019

Dames verliezen de topper


ZVC UNITED WELLEN - FS LL SI HZ  7 - 2


Verslag volgt

De selectie:
Chaimaa El Boubsi, Imene Aouami, Eleen Kimps, Sofie Roef, Silke Sneyers, Alessia Cutillas-Carpe, Kaatje Vanderheiden, Catharina Lucas

De andere uitslagen:
ZVK Alken - ZVK Gelko Eisden Dorp A  4 - 1
FS Gelko Hasselt B - Real Noorderwijk A 10 - 1
Boca's Veldwezelt - FS Gelko Hasselt A 0 - 4
FC Statie Lommel - Real Noorderwijk B 1 - 14

Placeholder image
Bericht 21

Maandag 25 februari 2019

Dames blijven in de winningmood


FS LL SI HZ - FS Gelko Hasselt A  8 - 2


Vanavond speelden onze dames tegen Gelko Hasselt A. De eerste helft begon veelbelovend want na 2 minuten stonden we al 1-0 voor. Onze dames bleven wel druk zetten maar konden nog heel moeilijk scoren en op een tegenaanval werd het 1-1. Dit stond lang op het scorebord maar voor de pauze konden ze toch nog één keer scoren en werd de tussenstand 2-1.

De tweede helft verliep vlotter maar Hasselt bleef goed verdedigen. De paal stond een paar keer in de weg, zo ook de keeper van de tegenpartij. Anders was het weer een monsterscore geweest. Nu liepen we uit tot 5-1, dan kon Hasselt nog een keer scoren. Maar onze dames bleven zoals altijd in de aan val. Zo werd het uiteindelijk 8 - 2.

Volgende wedstrijd tegen en in Noorderwijk is verplaatst naar een latere datum. De eerst volgende wedstrijd is uit in Wellen op vrijdag 8 maart.

Als we die kunnen winnen ...

De selectie:
Chaimaa El Boubsi, Imene Aouami, Eleen Kimps, Sofie Roef, Silke Sneyers, Alessia Cutillas-Carpe, Stefanie Manganiello, Kaatje Vanderheiden, Else-Lise Verecken Amber Aerts, Catharina Lucas

De andere uitslagen:
ZVC United Wellen - ZVK Gelko Eisden Dorp A  15 - 1
FS Gelko Hasselt B - Real Noorderwijk B  7 - 5
Boca's Veldwezelt - ZVC De Waerd Bokrijk 0 - 5
Real Noorderwijk A - Boca's Veldwezelt  7 - 0
ZVK Alken - Real Noorderwijk A  15 3
ZVK Celtic Houthalen 94 - FC Statie Lommel  1 - 1

ONZE SPONSORS

Placeholder image
Placeholder image
Placeholder image
Placeholder image
Placeholder image
Placeholder image
Placeholder image
Placeholder image
Placeholder image
Placeholder image

FUTSAL LL SI HEUSDEN-ZOLDER

Sporthal Olympia Heusden

Pastoor van Mierlolaan 17

3550 Heusden-Zolder

Placeholder image

FUTSAL LL SI HEUSDEN-ZOLDER

Verantwoordelijke Jeugd

Manganiello Vladi

 

Placeholder image

FUTSAL LL SI HEUSDEN-ZOLDER

Verantwoordelijke Damesploeg

Manganiello Vladi

 

©FUTSAL LL SI HEUSDEN-ZOLDER 2018
Free hit counters